Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 270.00 RON (include TVA)

Yucca - 270.00 RON

Descriere planta:
Yucca planta cu radacina in ghiveci de plastic.
Yucca este o planta care are circa 40 de specii,aceasta fiind originara din america centrala si vestul indiei.
Yucca in mediul ei natural poate ajunge la inaltimea de 12-15 m inaltime,de aceea numai cateva specii pot fi cultivate in interior,cele cu cresterea lenta.
Yucca nu infloreste decat in mediul ei natural,aceasta facand flori albe in forma de clopotei.
Inaine de a achizitiona o planta yucca trebuie sa va asigurati ca aveti locul potrivit pentru ea,planta trebuie asezata intr-un loc luminat natural de preferat langa fereastra,planta nefiind deranjata daca soarele ajunge direct la ea.
Temperatura incaperii pe timp racoros nu trebuie sa scada sub 10 grade C.
Yucca pe timp de vara se uda de 2 ori pe saptamana,apa trebuie pusa direct in pamant nu in farfurioara ghiveciului,iar pe timp racoros aceasta se uda o singura data pe saptamana si odata la 2 luni puteti folosi substral (vitamina lichid) un capacel al recipientului la 2 l de apa si turnat direct in pamant.
Ghiveciul si pamantul se schimba anual,ghiveciul este de preferat sa fie din ceramica pentru a evita craparea acestuia sau chiar caderea plantei aceasta fiind foarte grea.
Pamantul proaspat de flori trebuie schimbat in totalitate,radacina plantei fiind spalata de pamantul vechi cu grija si atentia sa nu fie ranita sau chiar rupta.
Frunzele plantei pot fi sterse cu un burete inmuiat in bere pentru a le da stralucire.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media