Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 55.00 RON (include TVA)

Violeta de parma - 55.00 RON

Descriere planta:
Violeta de parma cu radacina in ghiveci de plastic.
Violeta de parma este planta de interior, acesteia daca i se acorda atentia necesara infloreste continuu.
Violeta de parma are nevoie de multa lumina aceasta trebuie asezata de preferat langa
fereastra,ferita de razele directe ale soarelui si de curent.
Temperatura incaperi unde este violeta de parma are un rol foarte important in cresterea
plantei astfel incat aceasta poate varia intre 17 si 24 grade C Violeta de parma pe timp de vara trebuie udata de 2 ori pe saptamana,iar pe timp racoros o singura data pe saptamana acesteia neplacandui apa foarte mult.Apa care este pusa violetei de parma este de preferat sa fie apa de ploaie sau apa fiarta si racita si sa fie la temperatura camerei.
Pamantul in care se planteaza violeta de parma trebuie sa contina multa turba cat si nisip pentru ca surplusul de apa sa nu fie retinut in ghiveci.
La violeta de parma se schimba ghiveciul si pamantul odata pe an,ghiveciul trebuie inlocuit cu unul mai mare cu 1 l,iar radacina trebuie sa fie spalata de pamantul vechi cu atentie sa nu fie radacina ranita si asezata in pamantul proaspat de flori amestecat cu turba si nisip.
Violeta de parma este putin pretentioasa din punct de vedere al udarii,aceasta avand nevoie de multa atentie atunci cand este udata.Atunci cand udati planta trebuie sa aveti grija sa nu stropiti florile sau mai ales frunzele acestea din urma fiind foarte pretentioase la apa ele putrezesc curand.Apa nu trebuie pusa nici in farfurioara vasului pentru ca pamantul nu are destula putere sa absoarba apa asfel incat sa fie imprastiata in tot vasul.Cea mai buna metoda pentru a uda violeta de parma este sa ridicati cu o mana frunzele de la baza asfel incat acestea sa nu fie udate atunci cand turnati apa in ghiveci.
Violeta de parma se inmulteste prin frunze.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media