Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 110.00 RON (include TVA)

Phalaenopsis alb - 110.00 RON

Descriere planta:
Phalaenopsis este planta cu radacina in ghiveci de plastic.
Phalaenopsis este planta de interior.
Phalaenopsis este una dintre cele mai elegante plante de pe piata romaneasca, aceasta fiind folosita de cele mai pretentioase persoane in cele mai sofisticate aranjamente florale pentru nunti,botezuri si alte evenimente. Se spune despre phaleonopsis ca este floarea care reprezinta bogatia si frumusetea.Numele ei vine din grecescul “phalaina” care se traduce “fluture” si “opsis” care se traduce “la fel”,acesta aratandu-ne ca floarea se aseamana foarte bine cu un fluture.
Phalaenopsis face parte din familia orhideelor aceasta avand foarte multe specii, insa orhideea fluture este una din cele mai cultivate din familia ei pentru faptul ca se adapteaza cel mai repede la temperaturile medii si conditiile obisnuite de interior.
Planta trebuie asezata la lumina,de preferat langa fereastra insa nu trebuie sa stea in curent sau direct in razele soarelui,acestea ne fiind benefice pentru planta.
Phaleonopsis trebuie udata pe timp de vara odata la 3 zile de preferat este sa fie floarea cu tot cu ghiveci bagata intr-un vas mai mare plin cu apa ca aceasta sa isi traga cata apa are nevoie apoi trebuie lasata sa se scurga surplusul de apa si pusa la locul ei. Planta trebuie tinuta intr-un ghiveci transparent motivul fiind ca si radacina are nevoie de lumina,radacinile au tendinta sa iasa din ghiveci insa acestea nu trebuiesc taiate niciodata pentru a nu afecta cresterea plantei.
Pe timp racoros phaleonopsis trebuie udata o singura data pe saptamana, numai in cazul in care temperatura din incapere depaseste 29 grade C trebuie udata de 2 ori pe saptamana.
Replantarea se face odata pe an cel mai bine primavara imediat ce planta a inflorit se schimba ghiveciul tot cu unul transparent cu 2 l mai mare, iar pamantul trebuie sa fie un amestec poros. Nu se pune in noul vas cu pamantul vechi, radacina trebuie spalata cu atentie si asezata  pe fundul vasului apoi adaugati pamantul in jurul acesteia.
La phaleonopsis se poate folosi substral (vitamina lichid) un capacel ala recipientului amaestecat cu 2 l de apa si turnat direct langa tulpina plantei.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media