Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 90.00 RON (include TVA)

Hortensia roz - 90.00 RON

Descriere planta:
Hortensia este planta cu radacina in ghiveci de plastic.
Hortensia este o planta care poate fi tinuta atat in interior cat si in exterior,aceasta avand neaparat nevoie de lumina si multa apa,daca planta este tinuta in interior este de preferat sa fie asezata langa o fereastra astfel incat sa ajunga lumina direct la ea insa nu trebuie tinuta in curent pentru ca i se inegresc frunzele.
Cand planta este tinuta in interior pe timp de vara trebuie udata o data la 2 zile apa fiind pusa direct in pamant ci nu in farfurioara ghiveciului si frunzele le puteti stropi cu un pulverizator.Pe timp racoros planta se uda o data pe saptamana.
Daca hortensia este plantata in gradina sau pe terasa trebuie sa aveti grija ca aceasta sa fie cat mai aproape de peretele cladirii sau langa un alt arbust pentru a evita razele soarelui cat si vantul puternic,iar de udat se uda numai dimineata devreme inainte ca soarele sa rasara stropind si frunzele acesteia pentru a le hidrata.
Daca planta este tinuta in exterior trebuie sa aveti grija ca la venirea timpului rece aceasta sa fie acoperita cu o folie de plastic sau daca inaltimea permite sa fie acoperita cu un recipient de plastic pentru a nu degera din cauza gerului.
Primavara pentru a stimula inflorirea hortensiei trebuie sa taiati varfurile ramurilor pana la nivelul primilor muguri.
Hortensia incepe sa infloreasca la sfarsitul lunii aprilie,inceputul lunii mai,iar florile acesteia dureaza pana la sfarsitul toamnei.Toamna cand florile plantei se usuca nu este indicat ca acestea sa fie indepartate de planta acestea avand un rol benefic asupra ei.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media