Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 190.00 RON (include TVA)

Gardenia - 190.00 RON

Descriere planta:
Gardenia este planta cu radacina in ghiveci de plastic.
Gardenia este una dintre cele mai solicitate plante de interior pentru frumusetea si parfumul placut pe care le detine.
Parfumul florilor seamana cu cel al iasomiei amestecat cu parfumul florilor de lamaie.
Gardenia trebuie asezata la lumina de preferat langa fereastra,insa nu trbuie tinuta in curent si nici in bataia directa a soarelui,acestea afectandui atat frunzele cat si florile.
Gardenia poate ajunge la inaltimea de 80-90 cm daca mediul este prielnic.
Gardenia pe timp de vara trebuie udata odata la 2 zile de preferat este sa asezati planta cu tot cu ghiveci intr-un vas mai mare plin cu apa pentru ca aceasta sa isi traga cata apa are nevoie apoi o lasati sa se scurga surplusul de apa inainte sa o asezati la locul ei,acesteia nefacandui bine schimbarea locului.Iarna gardenia se uda in functie de temperatura din incapere.
Ghiveciul si pamantul se pot schimba odata pe an ,ghiveciul schimbanduse cu unul mai mare cu 2 l fata de cel anterior,iar pamantul se amesteca in mod egal cu turba.
La gardenie puteti folosi substral (vitamina lichida) un capacel al recipientului amestecat cu 2 l de apa se toarna direct in pamant langa tulpina plantei.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media