Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 180.00 RON (include TVA)

Ficus - 180.00 RON

Descriere planta:
Ficus cu radacina in ghiveci de plastic.

Rezistenta ficusului:
Ficusul nu este o planta pretentioasa,acesta trebuie asezat intr-un loc luminos de preferat ar fi sa fie asezat langa fereastra insa nu trebuie sa stea in razele directe ale soarelui.Ficusul poate fi scos pe terasa sau in gradina vara insa trebuie asezat la umbra si nu in curent.Iarna ficusul trbuie sa stea la o temperatura de 12 grade minim pentru a nu ingheta,odata ce a inghetat acesta nu-si mai revine.
Pamantul si ghiveciul trebuiesc schimbate odata la 2 ani pentru ca acesta sa aiba o durata de viata cat mai lunga.Pamantul proaspat de flori poate fi amestecat cu turba si nisip la care se adauga odata la 2 luni substral,un capac la 2 l de apa.

Ingrijirea ficusului:
Pe timp de vara ficusul trebuie udat de 2 ori pe saptamana,apa fiind pusa direct in pamant nu in farfurioara.Frunzele trebuiesc si ele udate cu un pulverizator, iar cand se aseaza praf pe acestea le puteti sterge cu o carpa uscata.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media