Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 125.00 RON (include TVA)

Bonsai - 125.00 RON

Descriere planta:
Bonsai cu radacina in ghiveci de ceramica.

Semnificatie bosai:
Bonsaiul este un simbol al prestigiului si al aristocratiei.

Rezistenta bonsaiului:
Daca doriti sau trebuie sa faceti cadou unei persoane atunci este de preferat sa alegeti bonsaiul pentru ca acesta daca este ingrijit corespunzator ajunge sa traiasca multi,multi ani,se spune despre bonsai ca tarieste pana la 200 de ani. Daca santeti hotarat sa faceti cadou un bonsai trebuie sa aveti grija ca persoana care il primeste sa nu fie superstitioasa (va spun din axperienta mea de peste 10 ani) pentru ca sant persoane carora nu le place sa primeasca bonsai sau Impatia (sporul casei).

Ingrijirea bonsaiului:
Bonsaiul are nevoie de multa lumina,este de preferat ca acesta sa fie asezat langa fereastra si sa nu fie mutat decat cand este udat.Pamantul bonsaiului trebuie sa fie in permanenta umed la suprafata,in momentul in care se usuca pamantul la suprafata acesta trebuie udat cu pulverizatorul si tot cu pulverizatorul puteti uda si frunzele.La bonsai nu se pune apa in farfurioara, apa se pune direct in pamant pe langa tulpina.Bonsaiul nu este afectat de razele soarelui,ba din contra acestuia chiar ii face bine.
Bonsaiul poate fi tuns,daca nu va place forma coroanei o puteti tunde fara sa aveti teama ca acesta va suferi schimbari in urma taieri frunzelor sau chiar a ramurilor subtiri.
Bonsaiul nu este o planta pretentioasa,el poate trai si fara vitaminele care se pun de obicei la alte plante.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media