Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 230.00 RON (include TVA)

Bambus - 230.00 RON

Descrie planta:
Bambus cu radacina in vas de ceramica.

Rezistenta plantei:
Bambusul nu este o planta pretentioasa,el avand nevoie doar de apa si lumia.
Bambusul trebuie asezat la lumina de preferat langa fereastra,daca acesta este asezat in pamant trebuie sa aveti grija ca pamantul sa nu fie niciodata uscat la suprafata,daca este asezat in vas trebuie sa va asigurati ca acesta are in permanenta apa cat sa acopere 5-7 cm din tulpina.Daca bambusul este asezat in vas cu apa aceasta trebuie schimbata odata la 4 zile pana in momentul in care vedeti ca planta are radacini de 3-4 cm apoi daca doriti acesta poate fi mutat in vas de ceramica cu pamant pentru o viata cat mai lunga.
Se spuna ca bambusul aduce noroc si ca ajuta la indeplinirea dorintelor.
Bambusii sant de cele mai multe ori spiralati,ei orientandusi cresterea dupe lumina de aceea pentru a obtine un bambus spiralat este nevoie ca odata pe luna pozitia acestuia sa fie schimbata intr-un singur sens.Bambusul nu se tunde,in cazul in care i se ingalbeneste o frunza aceasta trebuie rupta cu grija sa nu raniti altele de obicei frunza cand este galbena se rupe foarte usor fiind nevoie doar sa o apucati si sa trageti usor de ea in sus.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media