Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 80.00 RON (include TVA)

Azalee ciclam - 80.00 RON

Descriere planta:
Azalee cu radacina in ghiveci de plastic.
Rezistenta plantei:
Azaleea ajunge sa traiasca pana la 12 ani daca este ingrijita corespunzator, trebuie sa fie asezata la lumina de preferat langa fereastra dar nu in razele directe ale soarelui.Azaleea poate ajunge la 1,50 m inaltime si intre 60 si 80 cm latime,aceasta poate fi tunsa pentru ai da forma pe care o doriti.
Pamantul si chiveciul se schimba anual,pamantul proaspat de flori se poate amesteca cu turba aceasta ajutand planta la dezvoltare.La azalee puteti folosi substral (vitamina) lichid un capacel al recipientului la 2 l de apa odata la 3 luni.
Ingrijirea plantei:
Azaleea pe timp de vara trebuie udata odata la 3 zile,apa nu trebuie pusa in farfurioara si direct in pamant langa tulpina,cand este mica este de preferat sa puneti ghiveciul intr-un vas mai mare plin cu apa sau direct sub dus ca aceasta sa isi traga cata apa are nevoie apoi trebuie lasat sa se scurga si pus la locul lui.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media