Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 140.00 RON (include TVA)

Picasso - 140.00 RON

Cos din crizantema garoafe alstroemelia si sulfina decorat cu gipsophila si feriga olanda
Descriere aranjament:
Aranjamentul este creat in burete special pentru flori taiate si asezat intr-un cosulet de rachita. Este compus din 10 fire de garoafe, 5 fire de alstroemelia, 5 fire de crizantema olandeza si este frumos decorat cu gipsophila.
Semnificatia florilor:
Florile roz semnifica dragoste, romantism, afectivitate.
Crizantema galbena semnifica vigilenta, mobilizare, concentrare, gelozie.
Carei persoane oferiti aranjamentul:
Aranjamentul poate fi oferit persoanelor in al caror comportament se regasesc descrierile de la rubrica semnificatia florilor.
Parfumul florilor:
Toate florile din acest aranjament sunt parfumate cu exceptia alstroemeliei.
Ingrijirea aranjamentului:
Aranjamentul floral este facut intr-un burete special (oasis) pentru flori taiate (exista burete si pentru flori uscate) iar florile nu mai trebuiesc taiate la codite asa cum facem la buchet.
La aranjamentul lucrat in burete nu trebuie decat sa adaugam apa odata la 3 zile in vas sau cosulet. Cantitatea de apa se pune in functie de marimea vasului sau a cosului. Daca aranjamentul floral este in vas dumneavoastra nu puneti decat apa, daca aranjamentul este facut in cos, puneti cosul pe chiuveta sau intr-o tava cu bordura ,puneti apa cat considerati dumneavoastra, lasati 15-20 minute ca buretele sa absoarba cata apa are nevoie apoi inclinati cosul pentru ca surplusul de apa sa curga din cos, nu trebuie sa va fie teama ca aranjamentul ar putea cadea pentru ca buretele in care sant infipte florile este legat cu  funda astfel incat acesta sa nu poata
fi miscat.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media