Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 990.00 RON (include TVA)

Pasional - 990.00 RON

Splendoare buchet din 101 trandafiri
Descriere buchet:
Un buchet splendid creat din 101 fire de trandafiri de diferite culori.
Semnificatia florilor:
Trandafirul rosu semnifica pasiune,  iubire,  putere.
Trandafirul roz semnifica sentimentalism,  dragoste,  romantism,  afectivitate.
Trandafirul galben semnifica vigilenta,  mobilizare,  concentrare,  gelozie.
Trandafirul portocaliu semnifica protectie, fericire, apropiere.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul poate fi oferit in primul rand sotiei, iubitei, prietenei, persoanei fata de care aveti  anumite sentimente, in al doilea rand poate la fel de bine sa fie oferit persoanei careia vreti sa-i multumiti, persoanei fata de care aveti o datorie nu neaparat financiara.
Parfumul florilor:
Trandafirul este o floare parfumata insa avand in vedere multitudinea de petale ale acestuia parfumul nu poate fi sesizat decat in momentul apropierii de acesta.
Rezistenta florilor:
Trandafirul traieste intre 8 si 11 zile cu conditia sa fie intretinut corespunzator.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda , si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele. Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media