Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 287.00 RON (include TVA)

Maria - 287.00 RON

buchet din alstroemelia trandafiri si aster decorat cu feriga olanda
Descriere buchet:
Buchetul este format din 19 fire de trandafiri, 10 fire de alstroemelia si este frumos decorat cu aster si frunze de feriga olandeza.
Semnificatia florilor:
Florile roz semnifica dragoste, sentimentalism, romantism, afectivitate, sexualitate.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul fiind format doar din flori roz trebuie oferit persoanei fata de care aveti anumite sentimente avand in vedere semnificatia acestora.
Parfumul florilor:
Alstroemelia nu este parfumata.
Trandafirul este parfumat insa pentru ai simti parfumul este necesara apropierea de acesta, el avand  foarte multe petale parfumul nu are puterea sa se raspandeasca in incapere.
Rezistenta florilor:
Alstroemelia traieste intre 8 si 12 zile daca este intretinuta corespunzator.
Soiul de trandafir care este in acest buchet traieste intre 7 si 11 zile tot cu conditia sa fie bine intretinut.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele.  In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede .
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media