Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 130.00 RON (include TVA)

Efecte - 130.00 RON

Buchet din gerbera decorat cu bergrass si frunze de aralia
Descriere buchet:
Un buchet vesel format din 15 gerbera frumos decorat cu bergrass si frunze de aralia.
Semnificatia florilor:
Gerbera semnifica gingasie, coplarie, fragilitate.
Carei persoane oferiti buchetul din gerbera:
Buchetul din gerbera il oferiti prietenelor, amicelor, colegelor,  chiar si unei doamne dar trebuie sa aveti grija ce culori alegeti la florile care urmeaza sa le puneti in buchet pentru ca nu puteti oferi un buchet de gerbera roz si alb spre exemplu unei doamne de peste 40 de ani, acesta il oferiti unei domnisoare si unei doamne trebuie sai puneti in buchet gerbera galben cu portocaliu spre exemplu sau ii oferiti gerbera grena cu alb ori ii combinati toate culorile existente in magazin (florarie)in afara de roz.
Parfumul florilor:
Gerbera este o floare careia dumnezeu nu i-a dat miros si nici prea multe frunze (frunze exista dar sunt inestetice si de aceea nu sunt importante) dar in shimb i-a dat frumusete si o gama  variata de culori astfel incat din experienta va spun (peste 10 ani) ca sunt persoane care odata pe saptamana isi cumpara gerbera pentru ei insisi pentru ca le face placere sa le priveasca nu le cumpare neaparat pentru parfum.
Rezistenta florilor:
Gerbera traieste in jur de 8 zile cu conditia ca acestea sa fie intretinute corespunzator adica daca nu zilnic macar o data la 2 zile sa le fie taiat din codite si sa le puneti apa proaspata. In cazul in care nu sunt ingrilite acestea nu traiesc mai mult de 4 zile pentru ca li se putrezeste codita si apa nu mai patrunde prin aceasta pana la floare, floarea fiind prima care isi schimba culoarea si se vestezeste.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda ,si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte
inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media