Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 110.00 RON (include TVA)

Cymbydyum - 110.00 RON

Descriere buchet:
Buchetul este realizat din orhidee imperiala frumos decorata cu frunze de monstera,bergrass si organza.
Semnificatia florilor:
Orhideea imperiala verde semnifica liniste, echilibru, siguranta.
Carei persoane oferiti buchetul:
Orhideea imperiala poate fi oferita orcarei persoane aceasta neavand semnificatie cu dublu inteles floarea situanduse pe unul dintre primele randuri din topul preferintelor in materie florala.
Parfumul florilor:
Orhideea imperiala este parfumata insa pentru ai simti parfumul este necesara apropierea de aceasta.Parfumul florilor se simte cel mai bine atunci cand este floarea proaspata.
Rezistenta florilor:
Orhideea imperiala este una dintre cele mai rezistente flori,aceasta ajungand sa traiasca pana la 8 saptamani daca este intretinuta corespunzator.La orhidee sa va puteti da seama daca este proaspata trebuie sa va uitati la floare sa nu fie inchisa la culoare pe marginea florii sa nu fie petala stravezie si sa nu fie tulpina galbena, daca este proaspata in momentul in care ati cumparat-o va puteti bucura de frumusetea ei aproape 8 saptamani.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fii aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fii mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sant inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele. Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media