Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 260.00 RON (include TVA)

Aura - 260.00 RON

Cos din crin imperial alb trandafiri crizantema si hipericum decorat cu organza
Descriere aranjament:
Aranjamentul este creat in burete special pentru flori taiate si asezat intr-un cosulet de rachita, este realizat din 3 fire de crin imperial alb, 10 fire de trandafiri, 5 fire de crizantema, si 5 fire de hipericum, frumos decorat cu organza.
Semnificatia florilor:
Florile albe semnifica sinceritate, puritate, dragoste, impacare, sobrietate.
Parfumul florilor:
Crinul, crizantema si trandafirii sunt parfumate.
Hipericum nu este parfumat.
Rezistenta florilor:
Crinul imperial traieste intre 10 si 14 zile.
Trandafirul traieste intre 9 si 11 zile.
Crizantema traieste intre 10 si 14 zile.
Hipericum se usuca dar nu se scutura.
Ingrijirea aranjamentului:
Aranjamentul floral este facut intr-un burete special (oasis) pentru flori taiate (exista burete si pentru flori uscate) iar florile nu mai trebuiesc taiate la codite asa cum facem la buchet.
La aranjamentul lucrat in burete nu trebuie decat sa adaugam apa odata la 3 zile in vas sau cosulet. Cantitatea de apa se pune in functie de marimea vasului sau a cosului. Daca aranjamentul floral este in vas dumneavoastra nu puneti decat apa, daca aranjamentul este facut in cos, puneti cosul pe chiuveta sau intr-o tava cu bordura, puneti apa cat considerati dumneavoastra, lasati 15-20 minute ca buretele sa absoarba cata apa are nevoie apoi inclinati cosul pentru ca surplusul de apa sa curga din cos, nu trebuie sa va fie teama ca aranjamentul ar putea cadea pentru ca buretele in care sant infipte florile este legat cu  funda astfel incat acesta sa nu poata
fi miscat.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media