Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 135.00 RON (include TVA)

Aparente - 135.00 RON

Cos din crizantema santini garoafe si elegance  decorat cu phitosporum
Descriere aranjament:
Un superb cos format din 3 fire de  crizantema, 5 fire santini, 3 fire garoafe si 10 fire de garofite elegance decorat cu phitosporum .
Semnificatia florilor:
Crizantema alba semnifica sinceritate, puritate, impacare.
Santini verde semnifica liniste, echilibru, siguranta.
Garoafele mov semnifica indiferenta.
Garofitele elegance roz semnifica dragoste, romantism, afectivitate.
Carei persoane oferiti aranjamentul:
Aranjamentul in cosulet poate fi oferit oricarei persoane cu conditia sa aveti grija la semnificatia florilor. Acest aranjament poate fi oferit unei
persoane vesele, sincere, indragostita.
Parfumul florilor:
Toate florile din acesta aranjament floral sunt placut parfumate insa pentru a simti parfumul acestora este necesara apropierea de ele.
Rezistenta florilor:
Crizantema si santini sunt unele dintre cele mai rezistente flori ele ajungand sa traiasca pana la 2 saptamani cu conditia sa fie bine ingrijite.
Garoafele si garofitele elegance sunt la fel de rezistente ele ajungand sa traiasca tot pana la 2 saptamani dar tot cu conditia sa fie bine intretinute.
Ingrijirea aranjamentului:
Aranjamentul floral este facut intrun burete special (oasis) pentru flori taiate (exista burete si pentru flori uncate) iar florile nu mai trebuiesc taiate la codite asa cum facem la buchet. La aranjamentul lucrat in burete nu trebuie decat sa adaugam apa odata la 3 zile in vas sau cosulet.
Cantitatea de apa se pune in functie de marimea vasului sau a cosului. Daca aranjamentul floral este in vas dumneavoastra nu puneti decat apa, daca aranjamentul este facut in cos, puneti cosul pe chiuveta sau intr-o tava cu bordura, puneti apa cat considerati dumneavoastra, lasati 15-20 minute ca buretele sa absoarba cata apa are nevoie apoi inclinati cosul pentru ca
surplusul de apa sa curga din cos, nu trebuie sa va fie teama ca aranjamentul ar putea cadea pentru ca buretele in care sunt infipte florile este legat cu  funda astfel incat acesta sa nu poata fi miscat.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media