Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 280.00 RON (include TVA)

Andreea - 280.00 RON

Buchet din trandafiri decorat ci gipsophila bergrass si feriga olanda
Descriere buchet:
Buchetul este format, din 21 de fire de trandafir si este frumos decorat cu bergrass gipsophila si frunze de feriga olandeza.
Semnificatia florilor:
Trandafirul portocaliu semnifica,  protectie,  fericire,  apropiere.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul format doar din trandafiri se ofera de obicei persoanelor dragi, persoanelor care va sunt apropiate, persoanelor pe care doriti sa le incantati.
Parfumul florilor:
Trandafirul are un parfum deosebit dar acesta  nu este  sesizabil decat in preajma florii.
Rezistenta florilor:
Soiul acesta de trandafir ajunge sa traiasca pana la 11 zile, cu conditia ca acesta sa fie bine ingrijit. Acestui soi de trandafir ii cad mai intai frunzele la 5-6 zile dupa taierea acestuia din radacina dar floarea continua sa traiasca nefiind afectata de caderea lor
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede. Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media