Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 180.00 RON (include TVA)

Adela - 180.00 RON

Descriere buchet:
Buchetul este realizat din 5 fire trandafiri si 20 fire iris.
Semnificatia florilor:
Trandafirul alb semnifica sinceritate,puritate,impacare.
Irisul mov semnifica putere,indiferenta.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul creat din trandafiri albi si iris mov poate fi oferit orcarei persoane,acesta neavand semnificatie cu dublu inteles.
Parfumul florilor:
Trandafirul este parfumat insa pentru ai simti parfumul este necesara apropierea de acesta,el avand foarte multe petale acestea nu permit parfumului sa se raspandeasca in incapere.
Irisul nu este parfumat.
Rezistenta florilor:
Trandafirul daca este intretinut corespunzator traieste intre 6 si 8 zile.
Irisul traieste intre 7 si 9 zile.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fii aerisite ,in general buchetul este legat la codite cu o funda ,si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fii mai usor sa-l ingrijiti ,adica sa taiati coditele .In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede .
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima , apoi frunzele .Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media