Intrebari frecvente

Nu am mai comandat pana acum, ce trebuie sa fac pentru a plasa o comanda ?

Este foarte simplu, navigati pe siteul nostru si alegeti buchetul sau aranjamentul dorit, in pagina de detalii a produsului ales completati mesajul pe care il doriti atasat buchetului sau aranjamentului, adugati, daca doriti unul din produsele auxiliare disponibile precum vaza, bomboane, cos fructe, ursulet etc., apoi faceti click pe butonul “Comanda” pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi. De aici completati datele dvs apoi datele persoanei care primeste cadoul. Dupa completare alegeti metoda de plata si urmati instructiunile pentru a finaliza comanda.

Livrati si in localitatea …?

Da. Acum livram in toata tara.

In cat timp se livreaza o comanda ?

Comenzile plasate in timpul programului normal de lucru se pot livra in cateva ore in Bucuresti,  de Marti pana in Sambata inclusiv. Pentru “urgente” putem livra si in cateva ore.

Ce se intampla daca persoana destinatara nu este la adresa ?

In cazul in care nu gasim persoana destinatara la adresa de livrare, curierul nostru, in functie de situatia de la fata locului poate sa:

livreze unei alte persoane aflate la adresa, de ex. ruda, coleg, vecin etc.

telefoneze la numarul persoanei (furnizat de dvs) si sa stabileasca o alta ora sau alta adresa de livrare. NU DIVULGAM continutul livrarii si nici expeditorul pentru a pastra surpriza.

sa revina la adresa intr-un alt moment al zilei

Livrati si la firme / spitale ?

Binenteles, livram la domiciliu, firme, spitale sau orice alte destinatii.

Pot anula o comanda neplatita / platita ?

Toate comenzile pentru care nu s-a confirmat inca plata, sunt considerate inactive, si in concluzie, sunt considerate automat anulate pana la momentul cand se face dovada platii. Comenzile deja platite se pot anula, dar cu minim 24 de ore inainte de data de livrare. Contravaloarea aferenta comenzii este rambursata pe card, in contul bancar sau PayPal, in functie de caz. Nu se ramburseaza contravaloarea pentru comenzile anulate cu mai putin de 24 de ore inainte de livrare.

Pot efectua o comanda cu livrare in viitor ?

Desigur, in general puteti plasa o comanda cu livrare oricand incepand de astazi pana peste 29 de zile. Zilele disponibile pentru livrare sunt marcate distinct in calendarul din Cosul de Cumparaturi, in timpul procesului de plasare comanda.

Pot sa trimit si un mesaj impreuna cu florile ?

Da, puteti completa un mesaj aferent aranjamentului, in cosul de cumparaturi. Mesajele sunt tiparite pe o felicitare de lux, sau pentru aranjamentele funerare pe o lenta (panglica) ce este atasata aranjamentului. Mesajele tiparite pe felicitare sunt scrise cu un font care imita scrisul de mana. Va rugam sa va limitati mesajele la maxim 250 de caractere pentru mesajele pentru felicitare, respectiv 60 caractere pentru mesajele scrise pe lenta.

Cat costa livrarea ?

Livrarea in Bucuresti este GRATUITA

 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media