Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 250.00 RON (include TVA)

Zilnic - 250.00 RON

buchet din crin imperial roz si iris

Descriere buchet:
Buchetul este realizat din 7 fire de crin imperial roz si 20 fire iris.
Semnificatia florilor:
Crinul imperial roz semnifica dragoste, romantism, afectivitate.
Irisul mov semnifica putere, indiferenta.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul format din crin imperial si trandafiri il puteti oferi persoanei  in al carei caracter se regasesc descrierile de la rubrica semnificatia florilor.
Parfumul florilor:
Crinul imperial este una dintre cele mai parfumate flori, acesta daca are 4 cupe inflorite la maxim are puterea sa parfumeze o incapere de 20mp in numai 15 minute.
Irisul nu este parfumat.
Rezistenta florilor:
Crinul imperial traieste intre 10 si 15 zile daca este intretinut  corespunzator.
Irisul traieste intre 6 si 9 zile.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda,  si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti , adica sa taiati coditele . In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima,  apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media