Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 234.00 RON (include TVA)

Valentina - 234.00 RON

Descriere aranjament:
Buchetelul este compus din 20 fire minitrandafiri, 9 alstroemelia si este frumos decorat cu sulfina.

Parfumul florilor:
Trandafirul este parfuma,insa pentru ai simti parfumul este necesara apropierea de acesta, el avand foarte multe petale acestea nu permit parfumului sa se raspandeasca in incapere.
Alstroemelia nu este parfumata.

Semnificatia florilor:
Florile roz semnifica dragoste, pasiune, fericire.

Carei persoane oferiti aranjamentul:
Avand in vedere semnificatia florilor acest aranjament il oferiti persoanelor fata de care aveti anumite sentimente, sotiei, iubitei, prietenei.

Rezistenta florilor:
Trandafirul traieste intre 9 si 11 zile.
Alstroemelia traieste intre 7 si 9 zile.
Termenul dat mai sus este valabil doar daca florile sant ingrijite corespunzator.

Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fii aerisite ,in general buchetul este legat la codite cu o funda ,si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fii mai usor sa-l ingrijiti ,adica sa taiati coditele .In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sant inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele .Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media