Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 167.00 RON (include TVA)

Olga - 167.00 RON

buchet din alstroemelia si trandafiri decorat cu sulfina si feriga olanda

Descriere buchet:
Buchetul este realizat din 11 fire de alstroemelia si 8 fire de trandafiri, frumos decorat cu sulfina si frunze de feriga olandeza.
Semnificatia florilor:
Alstroemelia galbena semnifica vigilenta, mobilizare, concentrare, gelozie.
Trandafirul portocaliu semnifica protectie, fericire, apropiere.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul poate fi oferiti oricarei persoane avand in vedere ca acesta nu are semnificatie cu dublu inteles,  poate fi oferit mamei, colegei sau prietenei.
Parfuml florilor:
Alstroemelia nu este parfumata.
Trandafirul este parfumat insa pentru a-i simti parfumul este necesara apropierea de acesta, el avand foarte multe petale parfumul nu are puterea sa se raspandeasca in incapere.
Rezistenta florilor:
Alstroemelia traieste intre 8 si 12 zile daca este ingrijita corespunzator.
Soiul de trandafir care este in acest buchet traieste intre 9 si 13 zile, tot cu conditia sa fie intretinut corespunzator.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti,adica sa taiati coditele.  In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media