Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 130.00 RON (include TVA)

Nana - 130.00 RON

Buchet din lisiantus decorat cu statica
Descriere buchet:
Buchetul este format din 11 fire de lisiantus frumos decorat cu floricele uscate.
Semnificatia florilor:
Lisiantus-ul semnifica eleganta, gingasie.
Culoarea mov indiferenta, putere.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul format doar din lisiantus poate fi oferit oricarei persoane, numai sa fiti atenti la culoare acesta fiind disponibil in diverse culori, poate fi oferit unei mamici care tocmai a nascut acesta nefiind parfumat (mamicile neavand voie sa primeasca flori parfumate).
Parfumul florilor:
Lisiantus-ul indiferent de culoare nu este parfumat.
Rezistenta florilor:
Lisiantus-ul daca este bine intretinut ajunge sa traiasca pana la 9 zile .
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.  Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media