Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 285.00 RON (include TVA)

Sinceritate - 285.00 RON

Descriere buchet:
Buchetul este format din 19 fire de trandafiri virginia frumos decorat cu asparagus.
Semnificatia florilor:
Trandafirul alb semnifica dragoste, sinceritate, puritate, implinire.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul care este creat doar din trandafiri albi il puteti oferi persoanei care va este apropiata,mamei,sotiei,iubitei,prietenei sau persoanei careia doriti sa-i multumiti.
Parfumul florilor:
Trandafirul este placut parfumat, insa pentru ai simti parfumul este necesara apropierea de acesta, el avand multe petale parfumul nu are puterea sa se raspandeasca in incapare.
Rezistenta florilor:
Soiul de trandafir din care este creat buchetul ajunge sa traiasca pana la 12 zile daca este ingrijit corespunzator.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fii aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fii mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sant inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele. Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media