Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 180.00 RON (include TVA)

Iris - 180.00 RON

Descriere buchet:
Buchetul este format din 5 fire trandafiri si 16 fire iris.
Semnificatia florilor:
Trandafirul alb semnifica sinceritate, puritate, impacare.
Irisul mov semnifica indiferenta,putere.
Carei persoane oferiti buchetul:
Aranjamentul floral care este compus din trandafiri albi si iris mov il puteti oferi persoanelor apropiate, persoanelor cu care doriti sa va impacati, persoanelor in al caror comportament se regasesc descrierile de la semnificatia florilor.
Parfumul florilor:
Trandafirul este parfumat insa pentru ai simti parfumul este necesara apropierea de acesta, el avand foarte multe petale acestea nu da voie parfumului sa se raspandeasca in incapere.
Irisul nu este parfumat.
Rezistenta florilor:
Soiul de trandafir din care este aranjat buchetul ajunge sa traiasca intre 7 si 10 zile daca este ingrijit corespunzator.
Irisul traieste intre 6 si 9 zile cu conditia ca acesta sa fie intretinut asa cum scrie la rubrica ingrijirea buchetului.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fii aerisite ,in general buchetul este legat la codite cu o funda ,si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fii mai usor sa-l ingrijiti ,adica sa taiati coditele .In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sant inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele. Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media