Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 155.00 RON (include TVA)

Catalina - 155.00 RON

Cos din crin asiatic santini crizantema si alstroemelia

Descriere aranjament:
Aranjamentul floral este compus din 3 fire de crin asiatic, 5 fire de crizantema olandeza, 5 fire de santini, 4 fire de alstroemelia si este frumos decorat cu frunze de feriga olandeza.
Semnificatia florilor:
Crinul asiatic galben semnifica vigilenta, mobilizare, gelozie.
Crizantema alba semnifica sinceritate, puritate, impacare, sobrietate.
Santini verde semnifica liniste, echilibru, siguranta.
Alstroemelia alba sinceritate, puritate, impacare.
Carei persoane oferiti aranjamentul:
Aranjamentul asezat in cosulet de rachita il puteti oferi oricarei persoane cu conditia sa aveti grija la semnificatia florilor,acesta poate fi oferit unei mamici care tocmai a nascut, florile neavand un parfum foarte strident.(Acestea nu au voie sa puna flori parfumate in incaperea in care locuieste bebelusul).
Parfumul florilor:
In acest aranjament floral parfumate sant doar crizantemele si santini dar pentru a simti parfumul acestora este necesara apropierea de ele.
Rezistenta florilor:
Crinul asiatic traieste intre 7 si 12 zile.
Crizantema si santini traiesc pana la 2 saptamani.
Alstroemelia traieste intre 7 si 11 zile.
Toate acestea cu conditia sa fie bine intretinute.
Ingrijirea aranjamentului:
Aranjamentul floral este facut intrun burete special (oasis) pentru flori taiate (exista burete si pentru flori uncate) iar florile nu mai trebuiesc taiate la codite asa cum facem la buchet. La aranjamentul lucrat in burete nu trebuie decat sa adaugam apa odata la 3 zile in vas sau cosulet.
Cantitatea de apa se pune in functie de marimea vasului sau a cosului. Daca aranjamentul floral este in vas dumneavoastra nu puneti decat apa, daca aranjamentul este facut in cos, puneti cosul pe chiuveta sau intr-o tava cu bordura, puneti apa cat considerati dumneavoastra, lasati 15-20 minute ca buretele sa absoarba cata apa are nevoie apoi inclinati cosul pentru ca
surplusul de apa sa curga din cos, nu trebuie sa va fie teama ca aranjamentul ar putea cadea pentru ca buretele incare sunt infipte florile este legat cu  funda astfel incat acesta sa nu poata fi miscat.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media