Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 280.00 RON (include TVA)

Adina - 280.00 RON

Descriere buchet:
Buchetul este creat din 25 fire trandafiri.
Semnificatia florilor:
Trandafirul galben semnifica vigilenta,mobilizare,concentrare,gelozie.
Parfumul florilor:
Trandafirul este parfumat insa pentru ai simti parfumul este necesara apropierea de acesta,el avand foarte multe petale acestea nu permit parfumului sa se raspandeasca in incapere.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul din trandafiri galbeni il puteti oferi persoanelor in al caror caracter se regasesc descrierile de la rubrica semnificatia florilor.
Rezistenta florilor:
Soiul de trandafir din care este compus buchetul ajunge sa traiasca pana la 11 zile daca este intretinut corespunzator.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fii aerisite ,in general buchetul este legat la codite cu o funda ,si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fii mai usor sa-l ingrijiti ,adica sa taiati coditele .In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sant inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare
aceasta moare prima , apoi frunzele .Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media