Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 130.00 RON (include TVA)

Suras enigmatic - 130.00 RON

Buchet din crizanteme garoafe si sulfina decorat cu frunze de aralia

Descriere buchet:
Un buchet zambitor,  vesel format din 5 fire de garoafe, 5 fire de sulfina si 9 crizanteme diferite culori frumos decorat cu frunze de aralia.
Semnificatia florilor:
Crizantema, garoafele cat si sulfina semnifica trainicie si tarie.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul alcatuit din crizanteme, garoafe si sulfina il daruiti unei persoane care va este apropiata, unei prietene, amice, colege de servici dar la fel de bine puteti oferi un asemenea buchet si mamei sau sorei cu conditia sa aveti grija la culorile pe care le veti alege, in functie de varsta.
Parfumul florilor:
Crizantema are un parfum aparte,  miroase a primavara, a proaspat, a iarba verde… are un parfum placut
Garoafele au un parfum inconfundabil, un parfum dulce dar si puternic in acelasi timp insa la garoafe parfumul depinde de culoare, garoafele albe au cel mai puternic parfum cat despre sulfina aceasta nu are un parfum puternic dar avand in vedere ca face parte din familia crizantemelor si aceasta este parfumata.
Rezistenta florilor:
Daca veti alege sa cumparati buchetul acesta data viitoare nu va mai fi nevoie sa cititi toata descrierea mai ales rubrica (rezistenta florilor) pentru ca florile din acest buchet sant unele dintre cele mai durabile flori acestea ajungand sa traiasca pana la 20-22 de zile cu conditia sa fie ingrijite corespunzator adica sa le fie taiate coditele daca nu zilnic macar o data la 2 zile si apa sa le fie schimbata ca ele sa traga apa proaspata.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima,  apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media