Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 80.00 RON (include TVA)

Spontan - 80.00 RON

Buchet din anthurium si hipericum decorat cu aspidistra bergras si asparagus
Descriere buchet
Un buchet deosebit format din 3 fire de anthurium si 6 fire de hipericum frumos decorat cu frunze de aspidistra , asparagus si bergrass
Semnificatia florilor
Anthurium inseamna eleganta, implinire, trainicie.
hipericum semnifica pas cu pas.
Carei persoane oferiti buchetul
Buchetul din anthurium si hipericum il oferiti unei persoane ambitioase care isi urmeaza telul, unei persoane distinse.
Parfumul florilor
Florile din acest buchet nu sunt parfumate dar de cele mai multe ori persoanele care primesc un asemenea aranjament floral se bucura de eleganta acestora ceea ce inseamna ca o floare sa fie frumoasa nu trebuie neaparat sa aiba si miros.
Rezistenta florilor
Anthurium este o floare speciala prin faptul ca este o floare foarte rezistenta ceea ce inseamna ca ajunge sa tina pana la 15 zile, cu conditia sa fie bine intretinuta, adica sa i se taie din codita daca nu odata pe zi macar odata la 2 zile si sa i se schimbe apa.
Hipericum este o floare la fel de rezistenta ca anthurium-ul poate putin peste dar la fel ca toate celelalte flori si aceasta trebuie ingrijita, adica apa schimbata daca nu odata pe zi macar odata la 2 zile si sa fie codita taiata cate 1 cm de fiecare data.
Ingrijirea buchetului
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda ,si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor saut inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele .

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media