Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 170.00 RON (include TVA)

Sincer - 170.00 RON

Buchet din crin si trandafiri decorat cu gipsophila
Descriere ;
Buchet din 3 fire de crin imperial alb4 trandafiri si 2 fire de gipsophila decorat cu verdeata olandeza.
Semnificatia florilor;
Crinul imperial alb semnifica eleganta,  sinceritate .
Trandafirul alb semnifica dragoste , puritate .
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul din flori albe il oferiti persoanei care va este aproape , care va intelege , care va asculta, caruia ii sunteti dator pentru ca v-a dat un sfat bun de urmat, dar poate fi oferit si unui medic caruia ii sunteti recunoscator si iubitei ,  sotiei, mamei sau copilului.
Parfumul florilor;
Crinul imperial alb are cel mai puternic parfum dintre toate florile , din acest motiv este si cea mai solicitata floare cand clientul cauta flori parfumate, acesta are puterea de a parfuma o incapere de 20 m.p in 15 minute daca are 4 cupe inflorite .
Trandafirul are un parfum foarte placut dar spre deosebire de crin trebuie sa te apropii de el pentru a-l simti deoarece trandafirul avand mult mai multe petale decat crinul parfumul acestuia nu are putere pentru a se raspandi in incapere .
Rezistenta florilor:
Crinul imperial rezista pana la 2 saptamani daca este ingrijit corespunzator; la acesta trebuie taiat din codita la fel ca la toate celelalte flori daca nu odata pe zi macar o data la 2 zile si in momentul in care ati taiat codita florii schimbati si apa din vaza ca aceasta sa traga apa proaspata.
Trandafirul are durata de viata intre 4 si 9 zile din momentul in care a fost taiat din garadina sau sera.
Si acesta la fel ca toate celelalte flori are nevoie de ingrijire, adica ,codita taiata daca nu in fiecare zi macar o data la 2 zile si apa schimbata, trandafirul este mai deosebit fata de celelalte flori pentru ca acesta daca este curatat de prima petala se deschide mult mai repede, de aceea nu este indicat sa il curatam de prima petala in primele 3 zile cu toate ca aceasta nu arata foarte bine, are rolul sa il mentina cat mai mult timp strans,  in cazul in care aceasta a devenit moale si s-a lasat noi abia atunci o putem rupe .
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede. Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media