Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 165.00 RON (include TVA)

Sanda - 165.00 RON

Buchet din gerbera santini lisiantus trandafiri si alstroemelia

Descriere buchet:
Un buchet superb compus din 5 fire de gerbera, 5 fire de santini, 5 fire de trandafiri si 10 fire de lisiantus frumos decorat cu un ambalaj din rafie sintetica (cuib).
Semnificatia florilor:
Gerbera galbena semnifica vigilenta, mobilizare, concentrare dar si gelozie.
Santini verde semnifica liniste, echilibru, siguranta.
Trandafirul galben semnifica gelozie, vigilenta, concentrare.
Lisiantus-ul mov semnifica eleganta gingasie dar si putere si indiferenta.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul il puteti oferi persoanelor care va sunt apropiate , pe care le cunoasteti, persoanelor in al carui caracter se regasesc descrierile de mai sus (citeste semnificatia florilor).
Parfumul florilor:
Santini facand parte din familia crizantemelor este parfumat, trandafirul are un parfum mai deosebit fata de alte flori dar avand in vedere ca acesta are multe petale parfumul acestuia nu se rasandeste in incapere fiind necesara apropierea de el pentru a-i simti parfumul, iar gerbera si lisiantusul nu sunt parfumate.
Rezistenta florilor:
Gerbera traieste intre 6 si 8 zile cu conditia sa fie ingrijita.
Santini ajunge sa traiasca pana la 20 de zile cu conditia ca acesta sa fie bine ingrijit.
Soiul de trandafir care este pus in acest aranjament floral ajunge sa traiasca pana la 11 zile dar cu conditia sa fie bine ingrijit.
Lisiantus-ul se aseamana foarte mult cu trandafirii acesta poate sa traiasca intre 6 si 12 zile daca este bine intretinut.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media