Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 210.00 RON (include TVA)

Roxana - 210.00 RON

Buchet din trandafiri santini gerbera spini si trahelium
Descriere buchet:
Buchetul este realizat din 5 fire de trandafiri5 fire de santini5 fire de trahelium, 5 fire de ciulini si 4 fire de gerbera si este frumos decorat cu asparagus si frunze de feriga olandeza.
Semnificatia florilor:
Trandafirul rosu semniica  pasiune,  iubire,  putere.
Santini verde semnifica liniste , echilibru, siguranta.
Trahelium alb semnifica sinceritate, puritate, impacare, sobrietate.
Ciulini semnifica duritate, distanta.
Gerbera portocalie semnifica protectie, fericire, propiere.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul acesta poate fi oferit persoanei de care va pasa pe care vreti sa o protejati, persoanei fata de care aveti anumite sentimente, nu peteti oferi buchetul unei persoane cu functie inalta in primul rand pentru ca acesta contine ciulini si in al doilea rand acest aranjament floral este mult prea colorat pentru al oferi spre exemplu unei directoare .
Parfumul florilor:
In acest aranjament parfumate sunt doar trandafirii si santini-ul, ciulinii, gerbera si trahelium-ul  din pacate au fost inzestrate doar cu frumusete nu si cu parfum.
Rezistenta florilor:
Soiul de trandafir care este in acest buchet ajunge sa traiasca pana la 9 zile cu conditia ca acesta sa fie bine intretinut.
Santini facand parte din familia crizantemelor ajunge sa traiasca pana la 20 de zile cu conditia ca acesta sa fie intretinut corespunzator.
Trahelium-ul traieste intre 9 si 12 zile daca este ingrijit corespunzator.
Ciulinul este o planta decorativa acesta nefacand flori se usuca exact asa cum este acesta doar schimbandu-si culoarea.
Gerbera traieste intre 6 si 8 zile cu conditia ca si aceasta sa fie bine intretinuta.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda,  si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti,  adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media