Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 220.00 RON (include TVA)

Rodica - 220.00 RON

Buchet din cale decorat cu gipsophila si aspidistra
Descriere buchet:
Un buchet superb alcatuit din 19 fire de cale galbene si 2 fire de gipsophila frumos decorat cu frunze de aspidistra la baza fiind legat cu rafie naturala si perle.
Semnificatia florilor:
Cala semnifica seriozitate, eleganta, implinire si dorinta.
Carei persoane oferiti buchet din cale:
Buchetul din cale il oferiti unei persoane care este serioasa, implinita, unei persoane eleganta, unei persoane care are dorinte de indeplinit. Niciodata nu oferiti cale unei persoane pe care nu o cunoasteti bine, va spun asta din experienta pe care o am in domeniu (peste 10 ani) fiindca in conceptia acestora calele sunt duse doar la persoanele decedate dar de-a lungul timpului am avut ocazia sa fac comenzi numai din cale si asta pentru doamne care in ziua nuntii lor au dorit ca toate aranjamentele florale incepand cu buchetul miresei pana la aranjamentele de la restaurant sa contina cale, in special cale albe (se spune ca indeplineste orice dorinta).
Parfumul florilor:
calele au un parfum foarte fin acesta fiind sesizabil doar in preajma lor, multi clienti preferandu- le pentru frumusetea, eleganta si gingasia lor.
Rezistenta florilor:
Calele traiesc in jur de 8 zile cu conditia ca acestea sa fie intretinute corespunzator adica daca nu zilnic macar odata la 2 zile sa le fie taiat din codite si sa le puneti apa proaspata. In cazul in care nu sant ingrijite acestea nu traiesc mai mult de 4 zile pentru ca li se putrezeste codita si apa nu mai patrunde prin aceasta pana la floare, floarea fiind prima care isi schimba culoarea si se vestezeste.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele.  In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media