Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 160.00 RON (include TVA)

Ringing bell - 160.00 RON

Buchet din cale decorat cu bergrass
Descriere buchet:
Buchet din 9 cale frumos decorat cu frunze de aralia si bergrass.
Semnificatia florilor:
Cala semnifica seriozitate, eleganta, implinire si dorinta.
Carei persoane oferiti buchetul din cale:
Buchetul din cale il oferiti persoanei care este serioasa,  persoanei care este implinita, persoanei care este eleganta, persoanei care are dorinte de indeplinit. Nu oferiti niciodata cale unei persoane pe care nu o cunoasteti bine pentru ca din experienta mea de peste 10 ani in domeniu exista persoana care sunt superstitioase si nu accepta sa li se ofere cale,  in conceptia lor calele sunt florile pe care le primesc persoanele decedate dar tot din experienta stiu ca sunt femei care in ziua nuntii doresc ca in toate aranjamentele florale incepand cu buchetul miresei pana la aranjamentele
de la restaurant sa aiba cale in special albe (se spune ca li se implinesc dorintele).
Parfumul florilor:
Calele au un parfum foarte, foarte fin sesizabil doar in momentul in care va apropiati de ele, acestea fiind preferate de clienti pentru eleganta si frumusetea lor.
Rezistenta florilor:
Calele traiesc in jur de 8 zile cu conditia ca acestea sa fie intretinute corespunzator adica daca nu zilnic macar odata la 2 zile sa le fie taiat din codite si sa le puneti apa proaspata . In cazul in care nu sunt ingrilite acestea nu traiesc mai mult de 4 zile pentru ca li se putrezeste codita si apa nu mai patrunde prin aceasta pana la floare, floarea fiind prima care isi schimba culoarea si se vestezeste.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media