Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 170.00 RON (include TVA)

Rada - 170.00 RON

Buchet din crin si trandafiri decorat cu feriga olanda si gipsophila

Descriere buchet:
Buchetul este format din 6 fire de crin imperial roz si 5 fire de trandafiri, decorat cu asparagus, eucalipt si feriga olandeza.
Semnificatia florilor:
Crinul imperial roz semnifica dragoste, romantism, afectivitate,  sentimentalism.
Trandafirul rosu semnifica pasiune, putere,  iubire.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul din crin imperial roz si trandafiri rosii il oferiti sotiei, iubitei, prietenei,sau persoanei de care sunteti atasat sentimental, niciodata nu trebuie oferit unei femei casatorite mai ales daca aceasta cunoaste semnificatia culorilor .
Parfumul florilor:
Parfumul crinului imperial este recunoscut de orice persoana careia ii plac florile acesta fiind unul deosebit, el fiind pus pe aceeasi treapta cu parfumul tuberozei (chiparoasa), acesta are puterea sa parfumeze o incapere de 20mp in 10 minute avand doar 4 cupe inflorite la maxim. Trandafirul este si el parfumat dar acesta avand mult mai multe petale decat restul florilor acestea nu da voie parfumului sa se raspandeasca, fiind necesara apropierea de el pentru ai simti parfumul.
Rezistenta florilor:
Crinul imperial este una dintre cele mai rezistente flori acesta ajungand sa traiasca pana la 2 saptamani cu conditia sa fie bine intretinut.
Soiul de trandafir care este in acest buchet ajunge sa traiasca pana la 9 zile daca este bine intretinut.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media