Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 280.00 RON (include TVA)

Prospetime - 280.00 RON

Prospetime, buchet din santini gerbera hipericum trandafiri decorat cu phitosporum si frunze de aralia

Descriere buchet:
Un buchet primavaratec compus din 5 trandafiri5 hipericum, 3 gerbera 6 liatris si 10 santini frumos decorat cu phitosporum si frunze de aralia.
Semnificatia florilor:
Trandafirul rosu corai semnifica un puternic simtamânt matern, la nevoia de a oferi protectie,  fiind culoarea fericirii.
Totodata,  aceasta culoare are un efect stimulator emotiv, da senzatie de apropiere.  Este o culoare sociabila, mai activa decat galbenul, care lasa impresia de optimism, veselie.
Hipericum semnifica increderea ca totul se face pas cu pas.
Gerbera semnifica gingasie fragilitate.
Movul de la liatris semnifica comunicare, sinceritate, putere si maturitate dar si indiferenta.
Santini exprima concentrare,  siguranta,  introspectie.
Carei persoane oferim buchetul:
Buchetul poate fi daruit unei persoane sincere, vesela, unei persoane plina de viata.
Parfumul florilor:
In acest buchet florile care sunt parfumate sunt trandafiri si santini dar pentru a le simti parfumul este nevoie sa va apropiati de ele pentru ca acestea nu au puterea sa parfumeze o incapere, iar hipericum, gerbera si liatris nu sant parfumate dar asta nu inseamna ca nu sunt niste flori cautate (sunt oameni care le adora).
Rezistenta florilor:
Florile din acest buchet sunt rezistente ele ajungand sa traiasca intre 6 si 20 de zile, cea mai pretentioasa floare fiind gerbera (aceasta se va ofili prima) apoi liatris-ul,  trandafirul, santini si hipericum .
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima,  apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media