Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 235.00 RON (include TVA)

Pasiune - 235.00 RON

Buchet din hipericum trandafiri si garoafe decorat cu ruscus si phitosporum

Descriere buchet:
Buchetul este format din 5 fire de trandafiri, 3 fire de garoafe si 21 de fire de hipericum, frumos decorat cu phitosporum.
Semnificatia florilor:
Trandafirul rosu semnifica iubire, pasiune, putere.
Garoafa rosie semnifica longevitate, dragoste, pasiune.
Hipericum-ul rosu deasemenea semnifica dragoste, iubire, siguranta.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul care contine flori rosii in special trandafiri rosii nu prea poate fi oferit orcarei persoane din cauza semnificatiei culorii, acest buchet poate fi oferit sotiei, iubitei,p rietenei sau unei persoane de care sunteti indragostit.
Parfumul florilor:
Buchetul este bazat pe hipericum si din pacate acesta nu este parfumat pentru ca nu are flori el fiind planta decorativa in schimb trandafirii si garoafele sunt parfumate dar pentru a le simti parfumul este necesara apropierea de acestea.
Rezistenta florilor:
Hipericum-ul fiind o planta decorativa si nefacand flori acesta va ramane exact in starea in care este cu exceptia culorii, bobitele se inegresc iar frunzele se ruginesc ea putand fi pastrata ca floare uscata.
Soiul de trandafir care este pus in acest buchet traieste pana la 11 zile cu conditia ca acesta sa fie intretinut corespunzator.

Garoafa este recunoscuta pentru rezistenta ei ea ajungand sa traiasca pana la 2 saptamani cu conditia sa foe bine intretinuta.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele. Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media