Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 275.00 RON (include TVA)

Parfum - 275.00 RON

Buchet din crin decorat cu phitosporum si robelini
Descriere buchet:
Un superb buchet format din 11 fire de crin imperial alb frumos decorat cu phitosporum si rpbelini.
Semnificatia florilor:
Crinul imperial alb semnifica sinceritate, puritate, impacare,  sobrietate, eleganta.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul format doar din crin imperial alb poate fi oferit oricareipersoane, acesta neavand semnificatii care sa duca cu gandul la sentimentalism, sexualitate, romantism etc.
Acest buchet poate fi oferit si femeilor si barbatilor, mai ales persoanelor cu functii inalte spre exemlu daca doriti sa multumiti unui cadru medical decat sa oferiti un buchet format din multe culori este de preferat sa duceti un buchet din flori albe.  Nu este recomandat  sub nicio forma sa oferiti buchetul care contine crin imperial mamicilor care tocmai au nascut, chiar daca floarea nu este in incaperea in care locuieste bebelusul parfumul acestuia simtindu-se de la 20m distanta (Un medic pediatru mi-a spus ca parfumul florilor afecteaza respiratia copiilor).
Parfumul florilor:
Crinul imperial alb este recunoscut pentru parfumul puternic care il are, cele mai multe persoane care opteaza pentru un astfel de buchet stiu ca este una dintre cele mai parfumate flori.
Rezistenta florilor:
Crinul imperial este una dintre cele mai rezistente flori acesta ajungand sa traiasca pana la 2 saptamani cu conditia sa fie ingrijit corespunzator.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut in ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite,  in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede. Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte
inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media