Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 120.00 RON (include TVA)

Oriana - 120.00 RON

Buchet din anthurium decorat cu frunze de monstera si bergrass

Descriere buchet
Buchet din 5 fire de anthurium rosu frumos decorat cu frunze de monstera, bergrass si aralia
Semnificatia florilor:
Anuthurium semnifica eleganta, implinire, trainicie
Carei persoane oferim buchetul:
In general aranjamentele florale care contin anthurium le oferim persoanelor care este ambitioasa, unei persoane care si-a atins scopul in viata, unei persoane distinse.
Parfumul florilor:
Anthurium-ul nu este o floare parfumata, dar in general lumea cauta floarea pentru eleganta, frumusetea si resistenta ei,  pot sa spun ca eu avand 10 ani de experienta in domeniu cei mai multi clienti imi spun ca adora aceasta floare pentru eleganta ei.
Rezistenta florilor:
Anthuriumul este o floare foarte rezistenta ea ajungand sa traiasca pana la 14 zile dar cu conditia sa fie intretinuta corespunzator, adica daca nu zilnic macar odata la 2 zile trebuie taiat din codita cate 1 cm  si apa schimbata ca aceasta sa traga apa proaspata. In cazul in care nu este ingrijita nu va puteti bucura de frumusetea ei mai mult de 5-6 zile.
Ingrijirea florilor:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda,  si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele . In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima,  apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media