Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 245.00 RON (include TVA)

Nunuca - 245.00 RON

Buchet din crin si leucadendron
Descriere buchet:
Un buchet superb compus din 9 fire de crin imperial roz si 10 fire de leucadendron, la acest buchet nu a fost nevoie sa folosim verdeata decorativa pentru ca este foarte elegant si fara dar daca doriti ca buchetul sa contina si verdeata in momentul in care lansati comanda pe site ne scrieti la rubrica (adauga un mesaj buchetului tau) sub forma de observatie.
Semnificatia florilor:
Crinul imperial roz semnifica grandoare iubire si romantism.
Leucadendron-ul avand culoarea maro-roscat semnifica sinceritate, maturitate, putere, incredere.
Carei persoane oferim buchetul:
Buchetul poate fi oferit orcarui persoane care este sincera, romantica matura puternica dar si de incredere.
Parfumul florilor:
Crinul imperial are unul din cele mai deosebite parfumuri florale, acesta este pus pe aceeasi treapta ca parfum cu tuberoza (chiparoasa) 4 cupe ale crinului daca sunt inflorite la maxim au puterea sa parfumeze o incapere de 20mp in doar 10-12 minute.
Din pacate leucadendron-ul nu este parfumat insa el este preferat pentru spectaculozitate.
Rezistenta florilor:
Crinul imperial traieste pana la 2 saptamani daca este bine intretinut .
Leucadendron-ul este o floare superba, despre aceasta nu pot sa scriu ca moare dupa un anumit timp pentru ca ea nu se ofileste,  isi scimba doar culoarea (se face ruginie) ea putand fi apoi pastrata si pusa un vaza ca planta decorativa.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda,  si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media