Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 190.00 RON (include TVA)

Naturaly - 190.00 RON

Buchet din santini gerbera si alstroemelia
Descriere buchet:
Un buchet special creat din 10 fire de alstroemelia, 5 fire de gerbera, 5 fire de santini si 3 fire de liatris frumos decorat cu frunze de aralia.
Semnificatia florilor:
Santini semnifica trainicie, liatris incredere,  alstroemelia blandete, gerbera implinire, seriozitate.
Carei persoane oferim buchetul:
Acest buchet fiind creat din mai multe flori si mai multe culori in puteti oferi unei persoane in care aveti incredere, o persoana serioasa, blanda dar si unei colege,  sorei,  mamei.
Parfumul florilor:
Florile din acest aranjament in afara de santini care face parte din familia crizantemelor si are un parfum primavaratec, tomnatic nici una nu este parfumata dar in ciuda faptului ca nu sunt parfumate acestea se asorteaza foarte bine .
Rezistenta florilor:
Gerbera, liatris-ul, alstroemelia au ca durata de viata acelasi termen intre 6 si 8 zile daca sunt  corect ingrijite iar santini traieste pana la 2 saptamani tot cu conditia sa fie bine intretinut.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele.  In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media