Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 155.00 RON (include TVA)

Love story - 155.00 RON

Love story buchet din trandafiri si gerbera ornat cu aspidistra bergrass aralia si phitosporum

Descrierea buchetului:
Un superb buchet creat din 10 trandafiri si 3 gerbera frumos decorat cu frunze de aspidistra, bergrass, phitosporum si frunze de aralia.
Semnificatia florilor:
Trandafirul rosu semnfica iubire,  pasiune si apropiere sufleteasca;
Gerbera semnifica gingasie si simplitate;
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul al carui continut se bazeaza pe trandafir rosu nu se ofera decat sotiei, iubitei sau prietenei in alt context, daca persoana cunoaste semnificatia florilor ati lasa loc de interpretare. In concluzie,  nu puteti oferi un asemenea aranjament floral decat persoanelor pe care le iubiti si de care sunteti atasat sentimental.
Parfumul Florilor:
Trandafirul are un parfum deosebit dar avand in vedere ca are foarte multe petale acesta nu este sesizabil decat in apropierea lui sau cu conditia sa fie foarte multi trandafiri in incapere;
Gerbera are doua lipsuri: unul ar fii parfumul (ii lipseste cu desavarsire) frunzele acesteia sunt inestetice;
Rezistenta Florilor:
Trandafirul traieste intre 6 si 11 zile in functie de soiul acestuia, in cazul de fata acesta traieste intre 6 si 8 zile cu conditia sa fie bine intretinut;
Gerbera traieste intre 6 si 8 zile cu conditia ca aceasta sa fie bine intretinuta;
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima,  apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media