Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 200.00 RON (include TVA)

Lizi - 200.00 RON

Buchet din crin decorat cu feriga olanda si bergrass
Descriere buchet:
Un buchet special creat din 5 fire de crin imperial alb frumos decorat cu bergrass si frunze de feriga olandeza.
Semnificatia florilor:
Crinul imperial alb semnifica pasiune, eleganta, sinceritate, puritate.
Carei persoane oferim buchetul:
Acest buchet deosebit il puteti oricarei persoane care va este draga, unei colege, unei prietene, mamei, sotiei, unei amice, dar si unei directoare spre exemplu, unei doctore,  acest buchet poate fi oferit si unui barbat.
Parfumul florilor:
Crinul imperial alb este cea mai parfumata floare acesta avand puterea sa parfumeze o incapere de 20mp in 10 minute daca are 4 cupe inflorite la maxim. De obicei in momentul in care cupa crinului a inflorit este de preferat sa i se scoata staminele pentru ca acestea sa nu pateze petalele, daca le pateaza acestea par a fi ofilite, dar sunt si persoane carora nu le place crinul inflorit fara stamine, asta ramane la alegerea dumneavoastra.
Rezistenta florilor:
Crinul imperial este una din cele mai rezistente flori acesta ajungand sa traiasca pana la 15-16 zile cu conditia sa fie bine intretinut.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media