Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 175.00 RON (include TVA)

Jovial - 175.00 RON

Buchet din trandafiri lisiantus si crizantema decorat cu phitosporum

Descriere buchet:
Un buchet frumos realizat din 6 fire de crizantema, 5 fire de trandafiri si 10 fire de lisiantus frumos decorat cu phitosporum.
Semnificatia florilor:
Lisiantus-ul mov semnifica indiferenta,  putere.
Crizantema verde semnifica liniste echilibru,  siguranta.
Trandafirul alb semnifica sinceritate,  puritate,  impacare, sobrietate.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul creat din aceste culori il oferiti unei persoane pe care o cunoasteti, unei persoane in al carui caracter se regaseste descrierea de mai sus (semnificatia florilor).
Parfumul florilor:
Atat trandafirii cat si crizantemele sunt parfumate dar sa nu va ganditi ca numarul acestora din buchet pot parfuma o incapere el fiind sesizabil doar in preajma acestora. Lisiantus-ul nu este parfumat dar in schimb este foarte frumos.
Rezistenta florilor:
Trandafirii si lisiantus-ul din acest buchet au aceeasi durata de viata asta nsemnand ca traiesc intre 6 si 9 zile cu conditia sa fie bine intretinute, crizantema este una dintre cele mai rezistente flori aceasta ajungand sa
traiasca pana la 3 saptamani cu conditia sa nu fi stat prea mult timp in agazin (florarie) si ca aceasta sa fie intretinuta corespunzator.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media