Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 145.00 RON (include TVA)

Imbratisare - 145.00 RON

Buchet din crin imperial alb
Descriere buchet:
Buchetul este format din 5 fire de crin imperial alb frumos decorat cu ruscus.
Semnificatia florilor:
Crinul imperial alb semnifica sinceritate, puritate, impacare, sobrietate.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul care este creat doar din crin imperial alb poate fi oferit oricarei persoane, fie ca o cunoasteti, fie ca nu. Crinul imperial alb nu are semnificatii cu dublu inteles, deci poate fi oferit si mamei si unui cadru medical.
Parfumul florilor:
Crinul imperial alb are mai multe cupe pe fir, iar daca acesta are 4 cupe inflorite la maxim poate parfuma o incapere de 20 mp in numai 15 minute,tocmai de aceea nu este indicat sa oferiti crin imperial mamicilor care tocmai au nascut. Parfumul acestuia dauneaza respiratiei bebelusului.
Rezistenta florilor:
Crinul imperial este una dintre cele mai rezistente flori, el ajungand sa traiasca pana la 2 saptamani daca este intretinut corespunzator.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede .
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele. Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media