Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 210.00 RON (include TVA)

Happiness - 210.00 RON

happiness cos din crizantema trandafiri si garoafe decorat cu fundita

Descriere aranjament:
Aranjamentul este compus din 10 fire de crizantema7 fire de trandafiri si 10 fire de garoafe.  Acesta este lucrat in burete special pentru flori taiate (exista si burete pentru flori uscate) din care florile isi trag apa, buretele fiind asezat intr-un deosebit cosulet de rachita .
Semnificatia florilor:
Crizantema si garoafa semnifica durabilitate, prietenie iar semnificatia trandafirului depinde de culoarea acestuia , de la gelozie pana la iubire, prietenie,  sinceritate,  amicitie etc.
Carei persoane oferiti aranjamentul in cos:
Aranjamentul floral realizat in cosulet se ofera de obicei persoanelor cunoscute, persoanelor apropiate, mai ales daca acesta este facut din mai
multe culori il oferiti persoanelor vesele, dinamice,  pline de viata.
Parfumul florilor:
Crizantema are parfum proaspat de primavara iar garoafa are un parfum dulce,  placut cat despre trandafir pot sa spun ca acesta are un parfum deosebit  insa avand foarte multe petale parfumul acestuia nu se simte de la departare pentru a simti parfumul trandafirului este necesar sa va apropiati de el.
Rezistenta florilor:
Crizantema si garoafa sant unele din cele mai rezistente flori ele ajungand sa traiasca pana la 20 de zile daca sunt bine ingijite (adica sa le fie taiat
din  codite daca nu zilnic macar o data la 2 zile) dar avand in vedere ca acest aranjament floral este executat in burete acesta fiind tratat special
dumneavoasra nu trebuie sa mai taiati florile la codite , trebuie decat sa va asigurati ca buretele  este ud adica odata la 3 zile asezati cosuletul pe o tava cu bordura sau direct pe chiuveta si puneti o cana de apa in acesta il lasati 15 minute ca buretele sa aiba timp sa traga cata apa are nevoie apoi il intoarceti oblic, ca surplusul de apa sa se scurga (fara sa aveti teama ca aranjamentul ar putea sa cada din cosulet pentru ca de obicei buretele in care sant puse florile se leaga de cosulet astfel incat acesta sa nu cada), cat despre rezistenta tandfirilor din acest aranjament pot sa va spun ca acestia vor trai mai putin decat criantema si garoafele (adica 6-7 zile) dar in momentul in care ati observat ca acestia si-au schimbat culoarea ii trageti din aranjament fara nic io grija asta numai in cazul in care nu vreti sa pastrati aranjamentul pana cand se usuca toate florile in el si veti obtine un aranjament din flori uscate.
Ingrijirea aranjamentului:
Asa cum am scris in rubrica (rezistenta florilor) acest aranjament nu necesita o atentie sporita din partea dumneavoastra el fiind realizat in burete special pentru flori taiate nu trebuie decat o data la 3 zile sa puneti apa la acesta urmand pasii din rubrica (rezistenta florilor).

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media