Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 190.00 RON (include TVA)

Amalia - 190.00 RON

Descriere buchet:
Buchetul este realizat din 25 fire crizantema olandeza de diferite culori si diferite soiuri frumos decorat cu frunze de aspidistra si funda din rafie artificiala.
Semnificatia florilor:
Crizantema semnifica putere,ambitie,incredere,impacare.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul alcatuit doar din crizantema olandeza il puteti oferi orcarei persoane acesta neavand semnificatie cu dublu inteles.
Parfumul florilor:
Crizantema olandeza este parfumata insa parfumul acesteia este mai sesizabil atunci cand florile sant proaspete,odata cu trecerea timpului peste acestea parfumul nu mai este sesizat.
Rezistenta florilor:
Crizantema olandeza daca este ingrijita corespunzator ajunge sa traiasca pana la 20 de zile.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fii aerisite ,in general buchetul este legat la codite cu o funda ,si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fii mai usor sa-l ingrijiti ,adica sa taiati coditele .In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede .
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sant inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima , apoi frunzele .Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media