Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 355.00 RON (include TVA)

Elena - 355.00 RON

Buchet din frezie decorat cu phitosporum

Descriere buchet:
Un buchet superb format din 101 frezii viu colorate si frumos decorat cu phitosporum.
Semnificatia florilor:
Frezia semnifica gingasie, eleganta, fericire, liniste, dragoste, afectiune etc.
Frezia este una din putinele flori care are semnificatie multipla, cand spunem frezie nu ne putem gandi decat la frumos, la lucruri bune, la persoane dragi, la suflete curate.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul care contine numai frezie poate fi oferit oricarei persoane care va este draga, mamei, sotiei, sorei, fiicei,  iubitei, frezia poate fi oferita la fel de bine si unui cadru medical si unei profesoare.
Parfumul florilor:
Frezia are un parfum deosebit acesta depinde de culoarea florii va spun din experienta (peste 10 ani) ca frezia alba este cea mai parfumata spre exemplu acest buchet care este compus din 101 frezii are puterea sa parfumeze o incapere de 30mp cu conditia sa fie inflorite (in buchet sunt mai multi boboci).
Rezistenta florilor:
Frezia este recunoscuta pentru rezistenta ei aceasta ajungand sa traiasca pana la 2 saptamani dar cu conditia sa fie intretinuta corespunzator.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte  inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi  si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare  aceasta moare prima, apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media