Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 190.00 RON (include TVA)

Culori vii - 190.00 RON

Buchetul este creat din 9 fire trandafiri, 20 fire alstroemelia si este frumos decorat cu verdeata olandeza.
Semnificatia florilor:
Culorile din care este alcatuit buchetul semnifica dragoste, sinceritate ,iubire, impacare, putere, gelozie, vigilenta, prietenie, concentrare.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul creat din diverse culori il oferiti persoanelor apropiate,persoanelor al carui caracter il cunoasteti,prietenei,colegei,iubitei.
Parfumul florilor:
Trandafirul este parfumat insa pentru ai simti parfumul este necesara apropierea de acesta,el avand foarte multe petale acestea nu permit parfumului sa se raspandeasca in incapere.
Alstroemelia nu este parfumata.
Rezistenta florilor:
Trandafirul traieste intre 7 si 11 zile.
Alstroemelia traieste intre 6 si 10 zile.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fii aerisite ,in general buchetul este legat la codite cu o funda ,si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fii mai usor sa-l ingrijiti ,adica sa taiati coditele .In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa
moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sant inchisi si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare
aceasta moare prima , apoi frunzele .Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media