Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 190.00 RON (include TVA)

Constanta - 190.00 RON

Buchet din crin si trandafiri decorat cu eucalipt

Descriere buchet:
Un buchet deosebit alcatuit din 6 fire de crin imperial roz si 5 trandafiri frumos decorat cu eucalipt.
Semnificatia florilor:
Crinul imperial roz semnifica dragoste, romantism, afectivitate,  sentimentalism.
Trandafirul roz semnifica sexualitate, dragoste, romantism.
Carei persoane daruiti buchetul:
Acest buchet il oferiti sotiei,  prietene sau persoanei de care sunteti indragostit.
Parfumul florilor:
Crinul imperial este una din cele mai parfumate flori acesta avand puterea sa parfumeze o incapere de 20 mp in 10-12 minute doar cu 4 cupe inflorite la maxim. De preferat ar fi ca in momentul in care cupa a inflorit sa-i scoateti staminele  ca acestea sa nu pateze petalele pentru ca da senzatia ca sunt ofilite.
Trandafirul are un parfum deosebit de placut insa acesta nu este foarte puternic din cauza ca avand mai multe petale decat celelalte flori acesta se opreste intre ele fiind necesara apropierea de ea pentru ai simti parfumul.
Rezistenta florilor:
Crinul imperial este una dintre cele mai rezistente flori acesta
ajungand sa traiasca pana la 2 saptamani cu conditia sa fie bine ingrijit. De preferat ar fi ca in momentul in care bobocul a inflorit sa scoateti staminele pentru a nu pata petalele florii (da senzatia de ofilire). Trandafirul traieste in jur de 8-9 zile cu conditia ca acesta sa fie bine intretinut.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima,  apoi frunzele.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media